<

فال حافظ

قالب وبلاگ
بایگانی ارديبهشت ۱۳۹۴ :: کتابخانه مشارکتی شهید مطهری (ره )

کتابخانه مشارکتی شهید مطهری (ره )

کتابخانه مشارکتی شهید مطهری (ره )

کتابخانه مشارکتی شهید مطهری (ره)
ساعت کار 9صبح تا 14بعدازظهر
2000نسخه عنوان کتاب،50عنوان مجله
آدرس:همدان،شهرستان رزن ،کوچه شهید صباغزاده ،جنب مدرسه امیرکبیر
تلفن تماس36222284-081

آخرین نظرات

نویسندگان

۲۴ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۴ ثبت شده است


      

 

ای پاسداران حریم عشق!

مگر می توان بی نام و یاد شما درفرهنگ لغات این سرزمین

به مفهوم آزادی و رهایی رسید؟!


 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ ارديبهشت ۹۴ ، ۰۹:۳۶
مهدیه صادقی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ ارديبهشت ۹۴ ، ۱۱:۵۹
مهدیه صادقی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ ارديبهشت ۹۴ ، ۱۱:۵۸
مهدیه صادقی


دین و دنیاى بشر و جسم و جان انسان، به برکت کتاب تأمین و تغذیه مى‏شود.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ ارديبهشت ۹۴ ، ۱۱:۵۷
مهدیه صادقی

داستان بعثت

ماجرای بعثت حضرت پیامبر، با نقل های متفاوتی روایت شده است. چه سخنی رساتر و شیرین تر از بیان امام هادی علیه السلام که می فرماید: «هنگامی که محمد صلی الله علیه و آله تجارت شام را ترک گفت، هر روز به کوه حرا می رفت و از فراز آن به آثار رحمت پروردگار می نگریست و از آنچه می دید، به یاد عظمت خدای آفریننده می افتاد و آن گاه با روشنی خاصی به عبادت خداوند مشغول می شد. چون به چهل سالگی رسید، خداوند، دل او را بهترین، روشن ترین و خاضع ترین دل ها یافت. در آن لحظه ها، جبرئیل به سوی او آمد و بازوی او را گرفت و تکان داد و گفت: بخوان. گفت: چه بخوانم؟ جبرئیل گفت: ای محمد! بخوان به نام پروردگارت که آفرید. پس جبرئیل، رسالت خود را به انجام رسانید و به آسمان ها بالا رفت و محمد نیز از کوه فرود آمد. در این هنگام، خداوند، کوه ها، صخره ها و سنگلاخ ها را به سخن آورد، به گونه ای که به هر کدام می رسید، ادای احترام می کردند و می گفتند: السلام علیک یا حبیبَ اللّه ، السلام علیک یا ولیَّ اللّه ، السلام علیک یا رسولَ اللّه». (1)

مهمترین پیام بعثت

توحید، اصلی ترین و مهم ترین پیام بعثت است. فراگیری این اصل چنان گسترده است که اسلام به نام دین توحید شناخته می شود. در قرآن کریم، اصل توحید، ساختار کلی همه آیات است و نخستین پیام همه پیامبران پیشین نیز اصل توحید بوده است: «پیش از تو هیچ پیامبری نفرستادیم، مگر آنکه به وی وحی کردیم که معبودی جز من نیست، پس تنها مرا پرستش کنید».(انبیاء: 25)
از سوی دیگر، توحید فقط راه حلی برای بحران های دوران جاهلیت نبوده است. توحید، شعار محض نیست. توحید؛ یعنی نفرت و دوری و نفی همه طاغوت ها. توحید؛ یعنی تکیه نکردن به هیچ قدرتی جز قدرت و عظمت الله. با این مفهوم، انسان قرن 21، بیش از هر زمان دیگر به این اصل حیاتی نیاز دارد. بشر امروز، با طاغوت ها و بت های درونی و بیرونی خود، از هر گونه پیشرفت و سعادت واقعی بازمانده است. توحید؛ یعنی نپذیرفتن هیچ گونه بی عدالتی. با این وصف، از شخصی ترین رفتار انسان تا قانون گذاری برای حکومت جهانی، جایگاه اجرای اصل توحید است. بدون توحید و مبارزه با قدرت های بیگانه، تمدن امروز نه تنها ارزشی ندارد، بلکه سرعت سقوط انسان را چند برابر خواهد کرد. (2)

بعثت در کلام حضرت فاطمه (س)

«پروردگار بزرگ، به پایان همه کارها دانا بود و بر دگرگونی های روزگاردر محیط بینا و به سرنوشت هر چیزی آشنا. محمد صلی الله علیه و آله را برانگیخت تا کار خود را به اتمام و آنچه را مقدر ساخته به انجام رساند. پیغمبر که درود خدا بر او باد، دید که هر فرقه ای دینی گزیده و هرگروه در روشنایی شعله ای خزیده و هر دسته به بتی نماز برده و همگان یاد خدایی را که می شناسند از خاطر سترده اند. پس خدای بزرگ تاریکی ها را به نور محمد روشن ساخت و دل ها را از تیرگی کفر بپرداخت و پرده هایی را که بر دیده ها افتاده بود، به یکسو انداخت.» (3)

جهان قبل از بعثت در کلام امام علی (ع)

خداوند، پیامبر اسلام را هشدار دهنده جهانیان مبعوث فرمود تا امین وحی الهی باشد. آن گاه که شما ملت عرب، بدترین دین را داشتید و در بدترین خانه زندگی می کردید و میان غارها، سنگ های خشن و مارهای سمّی خطرناک و فاقد شنوایی، به سر می بردید. آب های آلوده می نوشیدید و غذاهای گلوآزار می خوردید. خون یکدیگر را می ریختید و پیوند خویشاوندی را می بریدید. بت ها میان شما پرستش می شد و مفاسد و گناهان شما را فرا گرفته بود.
خدا، پیامبر اسلام را زمانی فرستاد که مردم در فتنه ها گرفتار شده، رشته های دین پاره شده و ستون های ایمان و یقین ناپایدار بود. ... راه رهایی دشوار می نمود و پناه گاه ی وجود نداشت. چراغ هدایت، بی نور شده و کوردلی همگان را فرا گرفته بود. خدای رحمان معصیت می شد و شیطان یاری می گردید.
ملت ها در خواب عمیقی فرو خفته بودند. فتنه و فساد، جهان را فرا گرفته بود. اعمال زشت رواج یافته بود. آتش جنگ همه جا زبانه می کشید و دنیا، بی نور و پر از مکر و فریب گشته بود.
هوا و هوس بر مردم چیره شده بود. ... نادانی های جاهلیت، پست و خوارشان کرده بود و در امور زندگی سرگردان بودند و بلای جهل و نادانی دامن گیرشان بود. (4)

مولفه های جاهلیت در کلام امام علی (ع)

سال های طولانی بر مردمی گذشت که بر اثر دوری از مکتب پیامبران، درمنجلاب گمراهی و فساد غوطه ور بودند، نه امنیت جانی داشتند، نه امنیت مالی و ناموسی. سایه شوم جهل و تعصب همه جا را تاریک کرده بود. ظلم و بیداد گری و لجاجت و انواع جنایات هولناک، همه را به ستوه آورده بود؛ به گونه ای که به فرموده علی علیه السلام «میوه درخت جاهلیت فتنه و آشوب و غذای مردمش مردار گندیده، لباس زیرینشان ترس و وحشت و لباس رویینشان شمشیر بود. آب حیات انسانی در زمین فرو رفته بود و منارهای هدایت، کهنه و فرسوده شده و پرچم های گمراهی و تیره بختی آشکار گردیده بود» (5)

هدف از بعثت در کلام امام علی (ع)

خداوند، حضرت محمد را به حق برانگیخت تا بندگان خود را از پرستش دروغین بت ها رهایی بخشد و به پرستش خود راهنمایی کند و آنان را از پیروی شیطان نجات دهد و به اطاعت خود کشاند.
پس خداوند، رسولان خود را در میان مردم برانگیخت و پیامبرانش را پیاپی به سوی آنها فرستاد تا از مردم ادای عهد و پیمان فطرتی را که با پروردگارشان بسته بودند، بخواهند و نعمت فراموش شده او را به ایشان یادآوری کنند و با تبلیغ دلایل روشن، وظیفه رسالت را انجام دهند و نیروی عقل های مردم را که زیر غبار کفر و شرک و گمراهی پنهان شده بود، برانگیزانند و به کار اندازند و آیات بزرگ الهی را به ایشان بنمایانند.
خدای سبحان برای وفای به وعده خود و کامل گردانیدن دوران نبوت، حضرت محمد را مبعوث کرد؛ پیامبری که از همه پیامبران، پیمان پذیرش نبوت او را گرفته بود. نشانه های او شهرت داشت. و تولدش بر همه مبارک بود. (6)

بعثت در کلام امام خمینی ره

اگر بعثت هیچ ثمره ای نداشت الاّ وجود علی بن ابی طالب و وجود امام زمان ـ سلام الله علیه ـ این هم توفیق بسیار بزرگی بود.
حادثه ای بزرگ تر از بعثت رسول اکرم صلی الله علیه و آله نشده است و تصور هم ندارد که بشود؛ زیرا که بزرگ تر از رسول اکرم صلی الله علیه و آله در عالم وجود نیست، غیر از ذات حق تعالی و حادثه ای بزرگ تر از بعثت او هم نیست.
پیغمبر اکرم اهل عربستان است، لکن دعوتش مال عربستان نبوده، محصور نبوده به عربستان؛ دعوتش مال تمام عالم است.
اصل آمدن پیغمبر برای آموزش و پرورش بوده است. آیات را تلاوت کند... نفوس را تطهیر کند.
پیغمبر اسلام می خواست در تمام دنیا وحدت کلمه ایجاد کند، می خواست تمام ممالک دنیا راتحت یک کلمه توحید قرار دهد. (7)

هدف از بعثت در کلام امام خمینی ره

«بعثت رسول خدا برای این است که راه رفع ظلم را به مردم بفهماند، راه این که مردم بتوانند با قدرت های بزرگ مقابله کنند. بعثت برای این است که اخلاق مردم را، نفوس مردم را، ارواح مردم را، تمام این ها را از ظلمت ها نجات بدهد. ظلمات را به کلی کنار بزند و به جای او نور بنشاند، ظلمت جهل را کنار بزند و به جای او نور عمل بیاورد، ظلمت ظلم را به کنار بزند و به جای او عدالت بگذارد... و راه او را به ما فهمانده است، فهمانده است که تمام مردم، تمام مسلمین برادر هستند و باید با هم وحدت داشته باشند، تفرّق نداشته باشند». (8)

انگیزه های بعثت در کلام امام خمینی ره

«انگیزه بعثت، نزول وحی... و نزول قرآن است و انگیزه تلاوت قرآن بر بشر این است که تزکیه پیدا بکنند و نفوس مصفّا بشوند، از این ظلماتی که در آن ها موجود است تا این که بعد از این که مصفّا شدند، ارواح و اذهان آن ها قابل این بشود که کتاب و حکمت را بفهمند. انگیزه بعثت این است که ما را از این طغیان ها نجات دهد و ما تزکیه کنیم خودمان را، نفوس خودمان را مصفّا کنیم... اگر این توفیق برای همگان حاصل شد، دنیا یک نوری می شود نظیر نور قرآن و جلوه نور حق». (9)

برکات بعثت در کلام مقام معظم رهبری

مقام معظم رهبری حضرت آیت اللّه خامنه ای ـ دام ظله العالی ـ ، بعثت پیامبران را از حوادث بی نظیر عالم و دارای آثاری ماندگار برای حیات بشر برشمرده و می فرمایند: «هیچ حادثه ای از قبیل انقلاب های بزرگ، مرگ ها و حیات های ملّت ها، پدیدآمدن اشخاص بزرگ، از بین رفتن اشخاص بزرگ ظهور مکتب های گوناگون، اهمیتش برای بشریت به اندازه بعثت های انبیا نیست. هم چنان که امروز شما می بینید، ماندگارترین شکل های فکر و ذهن آحاد بشر، همان شکل هایی است که ادیان به آن ها داده اند و تا ابد هم همین طور خواهد بود. اگرچه امروز بسیاری از کسان در عالم هستند که مستقیما خود را در پرتو اشعه بعثت نبی اکرم قرار نداده اند، یعنی غیرمسلمان ها، اما همان ها هم از برکات این بعثت، تاکنون منتفع شده اند». (10)

بعثت در کلام مقام معظم رهبری

مقام معظم رهبری، حضرت آیت اللّه خامنه ای درباره بعثت چنین فرموده است: «مسأله بعثت و پدید آمدن این حادثه، مهم ترین مسأله ای است که در طول عمر طولانی بشریت، برای او اتفاق افتاده است. در سرنوشت انسان و تاریخ بشر، هیچ حادثه ای به قدر این حادثه مؤثر نبوده و هیچ لطفی از طرف پروردگار، به عظمت این لطف، بر انسان ها وجود نداشته و امروز آن چه از شعار ما در دنیا مطرح است، همان پیام ها و شعارهای بعثت است. مثل شعار عدالت اجتماعی، آزادگی، علم و دانش، ترقی و تعالی». (11)

شعر بعثت

ماه فرو ماند از جمال محمّد          سرو نباشد به اعتدال محمّد
قدر فلک را کمال و منزلتی نیست          در نظر قدر با کمال محمّد
وعده دیدارِ هرکسی به قیامت          لیله «اسرا» شب وصال محمّد
آدم و نوح و خلیل و موسی و عیسی          آمده مجموع، در ظِلال محمّد
عرصه گیتی مجال همّت او نیست          روز قیامت نگر مجال محمّد
و آن همه پیرایه بسته جنّت فردوس          بو که قبولش کند، بلال محمّد
همچو زمین خواهد آسمان که بیفتد          تا بدهد بوسه بر نِعال محمّد
شمس و قمر در زمین حشر نتابد          پیش دو ابروی چون هلال محمّد
چشم مرا، تا به خواب دید جمالش          خواب نمی گیرد از خیال محمّد
«سعدی» اگر عاشقی کنی و جوانی          عشق محمّد بس است و آل محمّد

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ ارديبهشت ۹۴ ، ۱۱:۵۲
مهدیه صادقی
یک مرد عرب سگی داشت که در حال مردن بود. او در میان راه نشسته بود و برای سگ خود گریه می‌کرد. گدایی از آنجا می‌گذشت، از مرد عرب پرسید: چرا گریه می‌کنی؟ عرب گفت: این سگ وفادار من، پیش چشمم جان می‌دهد. این سگ روزها برایم شکار می‌کرد و شب‌ها نگهبان من بود و دزدان را فراری می‌داد. گدا پرسید: بیماری سگ چیست؟ آیا زخم دارد؟ عرب گفت: نه از گرسنگی می‌میرد. گدا گفت: صبر کن، خداوند به صابران پاداش می‌دهد.


گدا یک کیسه پر در دست مرد عرب دید. پرسید در این کیسه چه داری؟ عرب گفت: نان و غذا برای خوردن. گدا گفت: چرا به سگ نمی‌دهی تا از مرگ نجات پیدا کند؟

عرب گفت: نان‌ها را از سگم بیشتر دوست دارم. برای نان و غذا باید پول بدهم، ولی اشک مفت و مجانی است. برای سگم هر چه بخواهد گریه می‌کنم. گدا گفت : خاک بر سر تو! اشک خون دل است و به قیمت غم به آب زلال تبدیل شده، ارزش اشک از نان بیشتر است. نان از خاک است ولی اشک از خون دل

 

منبع:داسانهای مثنوی معنوی
۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ ارديبهشت ۹۴ ، ۱۱:۲۴
مهدیه صادقی
                                                                                                              

 

صبر را معنا و مفهومی به نام زینب است / احترام عشق هم از احترام زینب است
داوری بنگر که در بیدادگاه شهر شام / با حسین همدست گشتن اتهام زینب است
مشت را کرده گره با هیبت و احساس گفت / این حسین فرمانده عالم، امام زینب است
گرچه بین بانوان زهرا مقام اول است / بعد زهرا رتبه ی برتر مقام زینب است . . .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ ارديبهشت ۹۴ ، ۱۰:۵۸
مهدیه صادقی

در این مراسم حسن روحانی (رئیس جمهور)، علی جنتی (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی)، سید عباس صالحی (رئیس بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران)، مدیران کمیته‌های نمایشگاه، جمعی از مسئولان کشوری، ناشران و اهالی رسانه حضور خواهند داشت.

عرضه 10 هزار اثر دیجیتال در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

واعظیان (مدیر بخش نشر دیجیتال بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران)، با اعلام حضور بخش «نشر دیجیتال» در نمایشگاه کتاب، از فراهم آمدن فرصت استفاده از ظرفیت نشر دیجیتال برای تبدیل محتوای مکتوب به دیجیتال خبر داد.

حسین واعظیان، مدیر بخش نشر دیجیتال بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، گفت: امسال برای نخستین‌بار بخش «نشر دیجیتال» از سوی مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برپا خواهد شد.

او با اشاره به اعلام فراخوان برای این بخش از نمایشگاه از ۱۳ بهمن‌ماه ۱۳۹۳، افزود: براساس فراخوان صورت گرفته، ۲۲۰ تقاضا برای حضور در نمایشگاه کتاب به سامانه مرکز ثبت شد که با توجه به شرایط و ضوابط و محدودیت فضای نمایشگاه، ۱۲۰ موسسه برای شرکت در این دوره تأیید شدند.

مدیر بخش نشر دیجیتال گفت: این ۱۲۰ موسسه با ۱۰ هزار عنوان اثر در بیست و هشتمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور پیدا می‌کنند. از سوی دیگر بخش «نشر دیجیتال» با شعار «فرصت‌های سرمایه‌گذاری در نشر دیجیتال» دو نشست تخصصی را با حضور ناشران مکتوب و دیجیتال برگزار می‌کند. در این نشست‌ها، ناشران سنتی و ناشران دیجیتالی که راه‌حل‌هایی برای بهبود و تسهیل نشر دارند، به گفت‌وگو می‌نشینند.

واعظیان در پایان سخنانش با اشاره به این‌که وظیفه این مرکز تسهیل در صدور مجوز فعالیت در حوزه نشر دیجیتال است، بیان کرد: این دوره از نمایشگاه برای ناشران مکتوب و سنتی فرصتی ایجاد می‌کند تا آغاز فرایند تبدیل آثار مکتوب به دیجیتال فراهم شود. مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تلاش دارد تا با تسهیل فرایند‌ها، به عنوان بخش حاکمیتی، در خدمت تمامی افرادی باشد که در حوزه نشر دیجیتال فعال هستند.

رشد ۵ درصدی ناشران در بیست و هشتمین نمایشگاه کتاب

در بیست و هشتمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تعداد ناشران شرکت‌کننده نسبت به سال گذشته نزدیک به ۵ درصد رشد داشته است.

امسال حدود دو هزار و یکصد ناشر داخلی و دو هزار و هشتصد ناشر خارجی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حاضر می‌شوند و کتاب‌های خود را به بازدیدکنندگان این نمایشگاه عرضه می‌کنند.

بر اساس آمار ثبت‌نام ناشران در پایگاه الکترونیکی tibf.ir، تعداد ناشران شرکت‌کننده در نمایشگاه بین‌المللی کتاب امسال نسبت بهنمایشگاه کتاب سال گذشته حدود ۵ درصد رشد دارد.

در بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حدود دو هزار ناشر داخلی حضور داشتند در حالی که امسال نمایشگاه کتاب تهران با شرکت نزدیک به دو هزار و یکصد ناشر داخلی برگزار می‌شود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ ارديبهشت ۹۴ ، ۱۰:۵۸
مهدیه صادقی
به مناسبت فرارسیدن ایام البیض و اعتکاف در مساجد، چند کتاب را برای استفاده بهتر معتکفین از فضای معنوی اعتکاف معرفی می نماییم.
 هر ساله تعداد زیادی از مؤمنین و مؤمنات مخصوصاً از قشر نوجوان و جوان به مراسم معنوی اعتکاف می روند و سه روز در مساجد بیتوته می کنند.

اعمال بسیاری برای ایام اعتکاف سفارش شده است. از نماز و قرائت قرآن تا شب زنده داری و ... اما در این میان یکی از فعالیت های بسیار مناسب مطالعه کتب دینی می باشد.

الف) صحیفه سجادیه

امام خامنه ای برای اعتکاف کتاب صحیفه سجادیه را پیشنهاد می کنند و می فرمایند:بخصوص من در این ایام اعتکاف، صحیفه‏ سجادیه را توصیه می‌کنم، این صحیفه‏ سجادیه واقعاً کتاب معجزنشانى است. خوشبختانه حالا ترجمه هم شده و ترجمه‏هائى هست. سال گذشته ترجمه‏ خوبى از صحیفه‏ سجادیه را به من دادند و آن را دیدم؛ ترجمه‏ بسیار خوبى است. از این معارف موجود در دعاهاى حضرت على‏بن‏حسین (سلام اللَّه علیه) در صحیفه‏ سجادیه، استفاده کنند؛ بخوانند؛ تأمل کنند.اینها فقط دعا نیست؛ درس است؛ این کلمات امام سجاد - و همه‏ ادعیه‏اى که از ائمه (علیهم‏السّلام) مأثور است و بدست ما رسیده است - پر است از معارف.

ب)نگاهی به رابطه عبد و مولا

این کتاب که مهرماه سال گذشته توسط انتشارات بیان معنوی به چاپ رسیده بود، در آستانه ماه رجب و ایام اعتکاف به چاپ دوم رسید.

حجت الاسلام علیرضا پناهیان در این کتاب به سوالهای زیر پاسخ داده است:

  • اولین راه برای زنده کردن حسّ پرستش در وجود انسان چیست؟
  • رابطه با مولا یعنی چه؟ یک عبد چگونه می‌تواند با مولای خود رابطه داشته باشد؟
  • ارتباط با خدا چگونه برقرار می‌شود؟
  • مهمترین جلوۀ محبت مولا به عبد چیست؟
  • «ابهام» چگونه عبد را تربیت می‌کند؟
  • چرا باید از هفت سالگی بچه‌ام را به نماز دعوت کنم، در حالی که هنوز خودش نمی‌تواند بفهمد و انتخاب کند؟
  • اگر عبد با مولا رابطه داشته باشد یعنی چه حسی دارد؟
 
ج)مناظره دکتر و شیخ

کتاب «مناظره دکتر و شیخ» نوشته دکتر محمد حسن شجاعی فرد توسط انتشارات امیرکبیر منتشر شد.

در مقدمه کتاب آمده است:در اولین سفر سال 60 به حج متوجه شدم باید برای مکالمه عربی هم کار کنم، چون موارد زیادی را در اعمال مسلمانان اهل تسنن می‌دیدم که با اصول خود آنان هم مغایر بود ولی نمی‌توانستم به خوبی به آنان توضیح دهم. در نتیجه مکالمه عربی را آموختم و از سال‌های بعد که به سفر حج مشرف می‌شدم به بحث با برادران اهل تسنن بویژه علما آن‌ها می‌پرداختم و این کتاب گزارش بعضی از این بحث‌ها است.

گزارش این مناظره به هیچ عنوان قصد شیعه نمودن برادران و خواهران اهل تسنن را ندارند و صرفا به عنوان یک آئینه در برابر این عزیزان قرار گرفته است تا نشان دهد، اسلام حقیقی با اعتقاد این عزیزان چه قدر فاصله دارد.

ساکنان تهران برای تهیه این کتاب و یا هر محصول فرهنگی دیگری(در صورت موجود بودن در بازار) کافی است با شماره 20- 88557016 سامانه اشتراک محصولات فرهنگی؛ سام تماس بگیرند و آن را در محل کار یا منزل _ بدون هزینه ارسال _ دریافت کنند. باقی هموطنان نیز با پرداخت هزینه پستی می توانند این کتاب را تلفنی سفارش بدهند.

د)احکام اعتکاف

کتاب احکام اعتکاف به همت حجت الاسلام علی رضا محمدی نژاد به شیوه ای نوین با نگاه به نیاز معتکف به احکام قبل، حین، و بعد از اعتکاف تدوین شده است. این اثر با بهره گیری از آخرین استفتائات مراجع بزرگوار تقلید و همچنین فتاوای رهبر معظم انقلاب گردآوری شده است و به صورت خطابی جهت تدریس مبلغین همراه با ارائه نمونه ها و مصادیق کاربردی تنظیم شده است. همچنین با توجه به تغییر برخی از فتاوای مراجع محترم درمورد مسائل اعتکاف سعی شده است که برای تدوین این کتاب به آخرین استفتائات مراجع تقلید دسترسی پیدا شود و براساس آن احکام مربوطه نوشته شود.

از ویژگی های این کتاب روان سازی متن آن است به گونه ای که اصطلاحات نامتعارف آن حذف و توضیحات بیشتری برای آن مطالب بیان شده است.این کتاب که به همت جامعه ایمانی مشعر به چاپ رسیده در قالب هفت بخش تهیه شده است. «احکام اعتکاف» در ۸۰۰۰ نسخه و در فروردین امسال به قیمت ۷۸۰۰ تومان به چاپ رسیده است. علاقه مندان و مسئولان امر اعتکاف و معتکفین گرامی می توانند جهت تهیه کتاب به سایت www.bookroom.ir مراجعه فرمایند

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ ارديبهشت ۹۴ ، ۱۰:۵۶
مهدیه صادقی

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ ارديبهشت ۹۴ ، ۱۰:۵۵
مهدیه صادقی